Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ (2-2)

Ισοπαλία κατάφερε να αποσπάσει η ομάδα της Ρίγανης εναντίον της ομάδας του Μοναστηρακίου με σκορ 2-2.
Έβδομη αγωνιστική και η Αναγέννηση Ρίγανης κέρδισε έναν ακόμη βαθμό που της δίνει ελπίδες να ελπίζει για μια καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.
Οι παίχτες της ομάδας αγωνίστηκαν με πάθος αλλά, για άλλη μια φορά, η έλλειψη καλής φυσικής κατάστασης στάθηκε εμπόδιο στην επίτευξη της νίκης.

Σε δήλωση που έκανε ο άσσος της ομάδας, Θανάσης Σαμαράς (του Τασ), στο blog μας είπε: ¨Ελπίζουμε ότι στον επόμενο αγώνα εναντίον της Ομόνοιας Κεχρινιάς να δείξουμε ότι μπορούμε περισσότερα και να δώσουμε ικανοποίηση στους φιλάθλους της ομάδας που βρεθούν στο γήπεδο των Οχθίων¨.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Προς ¨ανώνυμους¨

Αγαπητοί φίλοι της Αναγέννησης Ρίγανης, σας ενημερώνω πως κάθε σχόλιο που γίνεται στα κείμενα του blog και το οποίο προσβλάλλει τον οποιονδήποτε, θα διαγράφεται.

Κάθε σχόλιο (μη υβριστικό!) είναι αποδεκτό και δεν λογοκρίνεται.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Το πρώτο μας Χ (Βάρνακας 1 - 1 Αναγέννηση Ρίγανης)

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι είναι οι παίχτες της Αναγέννησης Ρίγανης έπειτα από το χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι που διεξήχθει στο γήπεδο του Βάρνακα, κόντρα στην τοπική ομάδα.
Παιχνίδι μοιρασμένο και για τις 2 ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή.
Στο β' ημίχρονο οι παίχτες του Μάκη Γραμμένου μπήκαν πιο δυνατά και αποφασιστικά και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 60ο λεπτό με τον Κουτρουμάνο έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό με τους Παντελή Πρίτση και Γρηγόρη Θεοδώρου.
Στο 70ο λεπτό η ομάδα του Βάρνακα κέρδισε πέναλτι (πέτσινο) αλλά ο goalkeeper της ομάδας Νίκος Χαραλάμπους τινάχτηκε σαν αίλουρος αποκρούοντας το σουτ του αντιπάλου δίνοντας ελπίδες νίκης στους Ριγανιώτες.
Όμως το παιχνίδι δεν τέλειωσε εκεί.
Στην τελευταία φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα στον διαιτητή για φάουλ και για υπερβολικό χρόνο καθυστερήσεων.

MVP του αγώνα ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Ρίγανης,
Νίκος Χαραλάμπους

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Νίκη Χρυσάφι !!!


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, με σκορ 3-1, πέτυχε χθες, Σάββατο 31/10 η Αναγέννηση Ρίγανης εναντίον της Α.Ε. Κονοπίνας, στο γήπεδο των Οχθίων.
Η ομάδα της Ρίγανης έδειξε απ τα πρώτα κιόλας λεπτά μεγάλο πάθος για την νίκη. Αυτό την βοήθησε να προηγηθεί με υπέροχο γκολ του πρώτου σκόρερ της ομάδας τον ταλαντούχο Γρηγόρη Θεοδώρου. Τα άλλα 2 γκολ για την Αναγέννηση τα σημείωσαν οι Παντελής Πρίτσης και Κωστής Παλαιοπάνος.











1.Γρηγόρης Θεοδώρου 2.Κωστής Παλαιοπάνος 3.Παντελής Πρίτσης

Στα δύο τελευταία παιχνίδια το τεχνικό team και οι παίχτες έχουν δείξει προσήλωση στον στόχο τους και μεγάλη θέληση για να αναρριχηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.